Standaard screen

24@Home kan u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van screens. Er zijn namelijk verschillende modellen, verschillende afmetingen en diverse mogelijkheden met kleuren. Kiest u vervolgens voor handmatige bediening? Of geniet u liever van wat extra comfort door een elektrische, fluisterstille motor? Screens zijn ook te koppelen aan het TaHoma systeem, waardoor via de Smart Home oplossingen uw screens op afstand zijn te bedienen. Dit kan naar eigen wens worden ingesteld, per screen of in groepen, al dan niet op tijdklok.

Een screen biedt optimale bescherming tegen de zon en hinderlijke schitteringen. De windvaste constructie zorgt voor veiligheid en gemak. U hoeft u geen zorgen te maken bij een beetje wind.

Zipscreen

Een zipscreen is extra windvast en extra stevig doordat het zonwerende doek over de gehele lengte aan de zijkant wordt vast geritst. Het is dan ook een betrouwbare oplossing, welke breed toepasbaar is. De bediening van de zipscreens gaat standaard door middel van een elektrische motor. Het systeem kan worden uitgebreid met een afstandsbediening en wind- of zonnemeter, om nog meer comfort te halen uit uw zonwering.