Welkom bij 24@Home

Voor nieuwe woninginrichting, projectinrichting en/of zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment binnen en buiten zonwering, raamdecoratie, vloeren en behang. Of u nu op zoek bent naar verduisterende raamdecoratie, een mooi design op de wand of een heerlijk tapijt voor op de slaapkamer, u vindt het in onze uitgebreide collectie. Zo hebben wij voor ieder interieur passende woninginrichting en advies op maat.

Tevens kunnen wij verschillende oplossingen bieden op het gebied van design, comfort, veiligheid en besparing. Wij helpen u graag met het omzetten van uw wensen in mooie en praktische oplossingen en kunnen u van alle informatie en advies voorzien op het gebied van woninginrichting en zonwering. Het volledige proces kunnen wij voor u verzorgen, we maken samen met u een planning van het inmeten tot en met de uiteindelijke montage en oplevering.

Ook op het gebied van projectinrichting denken wij graag met u mee. Hierin kunnen wij zowel zelfstandig als in een team van bedrijven opereren en u begeleiden bij alle gewenste fasen, vanaf het moment dat de plannen worden uitgewerkt tot en met de uiteindelijke montage en oplevering van uw nieuwe project.

Voor zowel woninginrichting als projectinrichting kunnen wij u ook nog eens verrassen met de mogelijkheden die de Smart Home oplossingen voor uw woning of project kunnen betekenen. Vraag gerust naar alle ins en outs op dit gebied en welke meerwaarde het voor u kan hebben.

Smart Home

      Referenties